Hoog laag bed

Toont alle 4 resultaten

Hoog laag bedden zijn de bedden van de toekomst

Senioren bedden? Ze zijn zo ouderwets!
Dat was ooit. Senioren bedden zijn allesbehalve hip en alleen functioneel ontworpen. Hierom zijn er nieuwe bedden ontwikkeld die ook Hoog laag bedden worden genoemd, dit soort slaapsystemen zijn bedden van de toekomst. Ze zijn comfortabel, drempelvrij en echt chique.

De meeste mensen willen zo lang mogelijk zelfstandig wonen in hun vertrouwde omgeving. Dit verlangen naar onafhankelijkheid en veiligheid kan eenvoudig worden gerealiseerd met een toekomstbestendig bed, zonder te hoeven inleveren op comfort en design.

Te jong voor een seniorenbed, te oud voor een boxspring?

Dit hoor je vaak bij klanten die rond de 60 jaar oud zijn. Zij voelen zich vaak te jong voor een seniorenbed, maar willen het comfort ervan niet missen. Zij vragen zich af of het geen zin heeft om te investeren in een hoog laag bed.

Daarom heeft Hoog-laag-bed.nl uit Vianen iets bedacht. Het Hoog laag bed. Het combineert het uiterlijk van een boxspring met dat van een in hoogte verstelbaar seniorenbed.

De generatie 60+ voelt zich niet oud

Veel mensen voelen zich tegenwoordig niet oud ondanks hun hoge leeftijd. Ze zijn actief, doen aan sport en weten hoe ze gezond moeten eten. Ze zijn jong in hun manier van leven en willen ook als jong gezien worden. Hoog-laag-bed.nl heeft deze ontwikkeling onderkend en in hoogte verstelbare boxsprings op de markt gebracht die optisch op moderne trends zijn gericht en toch alle comfort bieden die klanten van een dergelijk bed verwachten.

Eenvoudige aanpassing van het seniorenbed

Het voordeel van het hoog laag bed: het past zich gemakkelijk aan de veranderingen van het ouder worden aan. Als uit bed stappen moeilijk en pijnlijk is vanwege rug- of knieklachten, of als een lage bloeddruk ‘s morgens tot duizeligheid leidt, is een bedframe dat kan worden verplaatst naar de optimale op stahoogte een grote opluchting.

In het dagelijks leven is in bed stappen, koffers pakken of de was opvouwen veel gemakkelijker op een bed op rug vriendelijke hoogte dan in een gebukte houding. Bovendien neemt het risico om onverwachts – al is het maar tijdelijk – afhankelijk te zijn van hulp met de jaren toe omdat gezondheid en mobiliteit aangetast zijn en de onafhankelijkheid beperken. In al deze gevallen is het goed om een bed te hebben waarin je deze nieuwe situaties zonder problemen onder de knie kunt krijgen!

Wat bieden hoog laag bedden voor u?

Hoog laag bedden ondersteunen u in al deze situaties zonder dat u hoeft in te leveren op comfort en design. En ze zien er niet uit als een bed voor ouderen. Hoog-laag-bed.nl heeft een slimme oplossing bedacht.

U kunt kiezen uit drie verschillende varianten en deze naar wens combineren:

  • 1. Een ledikant die in hoogte verstelbaar is, waardoor het gemakkelijker is om in en uit bed te stappen.
  • 2. Een elektrisch verstelbaar ligvlak brengt u met een druk op de knop in verschillende zit- en ligposities waarin uw lichaam zich optimaal kan ontspannen. Bovendien kunt u zich comfortabel en zonder pijn verplaatsen naar de positie waarin u in of uit bed stapt.
  • 3. Hefsystemen brengen het ligvlak in totaal traploos op de gewenste hoogte (hoogteverstelling tot 38 cm). Dit maakt het nog gemakkelijker om in en uit bed te stappen, en mocht u ooit hulp nodig hebben, dan kan dat op een comfortabele hoogte.

U kunt kiezen uit verschillende mooie kleuren en hoofdborden om jouw droombed samen te stellen.