Categorie├źn
Blog

Wat is een hoog laag bed?

Een hoog-laag bed is een soort elektrisch verstelbaar bed waarmee de hoogte van de matras kan worden veranderd. Dit betekent dat het bed in verschillende posities kan worden gezet, waaronder een liggende positie, een zittende positie en een staande positie. Dit kan handig zijn voor mensen met beperkte mobiliteit of voor degenen die moeilijk in en uit bed kunnen komen, zoals ouderen of mensen met een handicap.

Het hoog-laag bed wordt vaak uitgerust met een elektrisch verstelmechanisme, zodat de hoogte van het bed eenvoudig met een afstandsbediening of knop kan worden aangepast. Sommige modellen kunnen ook worden geconfigureerd om de rugleuning of de voetensteun te verstellen, of hebben andere opties zoals massagefuncties.

Een hoog-laag bed biedt een groot aantal voordelen, zoals vermindering van rugpijn, verbeterde bloedcirculatie, beter ademhalen, en vermindering van decubitus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *